OVER MIJ

In 1996 ben ik geboren en opgegroeid op een boerderij in de gemeente Dronten. Na de HAVO heb ik Cultureel Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding is gericht op het sociaal, cultureel werk waarbij evenementen en ondernemerschap als werkmethoden worden ingezet. In hetzelfde jaar dat ik startte met mijn studie ben ik ook barvrijwilliger geworden bij Jongeren 19 Nu, Cultus INN in Dronten.

Bij Cultus INN ontdekte ik dat het organiseren van feesten mijn passie is. Dat is waar ik gelukkig van word! In mijn opleiding koos ik vakken als vrijwilligersmanagement, sponsoring en beleving van evenementen om mij hier verder in te verdiepen. Inmiddels was ik bij meerdere commissie betrokken, zoals de PR, het vrijwilligers weekend, het bestuur en het Koningsdag Tentfeest. In mijn afstudeerjaar was het dan ook geen moeilijke vraag waar ik mijn scriptie wilde gaan schrijven; dat werd bij het Koningsdag Tentfeest! Voor de organisatie heb ik een calamiteitenplan geschreven welke is goedgekeurd door de gemeente Dronten, politie, brandweer en GHOR (Geneeskundige Hulpverlenings Organisatie in de Regio)!

Na mijn opleiding wilde ik dan ook graag feesten gaan organiseren! Opgegroeid in een familie met ondernemers dacht ik: ‘Dat wil ik ook! Van Diepen Feesten!’.